Uit de oude naaidoos…

1926812_646466478807339_8318005897954420079_n10750349_650871411700179_5469667282728750542_o

De boekenplank

Boeken horen in een huis. Een huis zonder boeken leeft in mijn ogen niet echt. Boeken zeggen veel over de bewoner(s). Zeker als er meerdere boeken over een bepaald onderwerp zijn, of juist heel veel verschillende onderwerpen omdat iemand hele brede interesses heeft. Of…. Vul maar in…

Maar ja, al die boeken moeten natuurlijk wel een plekje hebben…  In mijn woonkamer staat een boekenkast, in zoverre je het nog een boekenkast kan noemen, want zo stevig is ie niet meer, maar goed, ik ben al aan het nadenken voor een (creatieve) oplossing daarvoor… In mijn slaapkamer had ik echter niet echt iets voor mijn boeken. Ja op mijn nachtkastje, maar daar werd de stapel ook steeds hoger… Dus in oktober 2014 ging ik eens op zoek naar een leuke oplossing… Een gewone boekenplank vond ik niet leuk en aangezien het geheel boven het hoofdeinde van mijn bed moest komen ook niet echt handig.

Gelukkig vond ik op internet een leuke oplossing, een ‘boekenplank’ van stof….

Niet moeilijk te maken en ik had nog leuke stof liggen, dus ik ging aan de slag. De gordijnstangen, die doelloos waren geworden hadden zo ook weer een mooie functie gekregen.

In de winkel een paar haken gehaald en de boormachine van de buurman geleend en voila het zaakje hing aan de muur. Nog steeds heb ik er veel plezier van….

Nieuwsgierig hoe je zelf zo’n boekenplank kunt maken? In deze link vind je de werkbeschrijving: http://pennycarnival.typepad.com/penny_carnival/2009/02/tutorial-hanging-book-display.html

 

 

3 gedachtes over “Uit de oude naaidoos…

    1. Ik durf dat zo niet te zeggen. Ik ben zelf iemand die eerder voor schuren zou kiezen. Afbijten heb ik alleen gedaan, toen ik tig lagen verf van een drempel af moest krijgen, toen er ook achtergekomen, wat voor troep afbijtmiddel eigenlijk is… Maar goed, als je hier echt een goed antwoord op wilt hebben, dan zou ik even naar een doe-het-zelf-zaak gaan en daar je vraag voorleggen. Indien mogelijk, zou je dan de naaibox zelfs even mee kunnen nemen… Succes ermee.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s